Een tocht voor jezelf verlaten
IedereenAltijd
Zeil je toch niet mee, dan kun je de tocht voor jezelf weghalen. Voor alle anderen blijft hij zoals hij is.
- iPhone en Android: Veeg onder Tochten de tochtkaart naar links en tik op Voor mij verwijderen.
- iPad en web: Tik op Voor mij verwijderen op de tochtkaart.
- Bevestig de vraag.
Je regel in de bemanningslijst en je mijlenboekregels blijven bewaard. Je komt alleen met een nieuwe uitnodiging terug in de tocht.