Lämna en resa för dig själv
AllaNär som helst
Seglar du inte med ändå kan du ta bort resan för dig själv. För alla andra förblir den som den är.
- iPhone och Android: Svep resekortet åt vänster under Resor och tryck på Ta bort för mig.
- iPad och webben: Tryck på Ta bort för mig på resekortet.
- Bekräfta frågan.
Din post i besättningslistan och dina poster i sjömilsboken sparas. Du kommer bara tillbaka till resan med en ny inbjudan.